Äntligen Certifierad Samtalsterapeut!

6 februari 2017 blev jag färdig Certifierad Samtalsterapeut. Nu är cirkeln sluten och mina spretiga utbildningar inom ämnet har landat i en och samma säck. Jag vet hur jag skulle vilja använda min kunskap men är marknaden redo för denna inovation och vågar jag ta steget från ett tryggt liv till en oviss framtid....måste kanske coacha mig själv ett tag först för att våga ta klivet. Tänker därför ta emot endast ett fåtal klienter/familjehem för handledning till att börja med för att hålla igång och inte tappa formen. Så är du i behov av stöd och vägledning tveka inte på att höra av dig!

Mitt första uppdrag blev en föreläsning tillsammans med min jourhems kollega Git, den 10/2 på Social Högskolan i Helsingborg (som tillhör Lunds Universitet) för 7:e termins elever blandat med föräldrar som tidigare haft sina barn placerade och nu vill arbeta inom det sociala fältet samt Socionomer från Helsingborgskommuns socialtjänst, totalt ca 35personer. Det blev en väldigt spännande och givande dag.

Många handledningstillfällen har ägt rum under 2018 men i slutet av året fick jag några akuta diskbråck och har varit tvungen att ta en liten paus för återhämtning.

Snart är jag på G igen och planerar utveckling av företaget med en filmserier av handledande filmer som kommer att användas av oss själv i vår verksamhet men även säljas till andra som håller i familjehemshandledning som handledningsstöd. 

 

 

© 2020 Offroad.n.nu. Alla rättigheter förbehållna.
Design by  Edward Caissie.

Denna hemsida är byggd med N.nu - prova gratis du med.    (klicka här för att förlänga premium)(info & kontakt)